L&G's

The Blog

Vivids Mood Color – Haarkleurverandering door temperatuur

Wil jij je coupe in een fel kleurtje verven, maar kun je niet kiezen tussen verschillende tinten? Dan is de nieuwste creatie van Pravana iets voor jou! Het merk brengt begin september een haarproduct op de markt waardoor je lokken veranderen van kleur, afhankelijk van de temperatuur. Say what?!

Je kent ongetwijfeld de stemmingsring, beter bekend onder de naam moodring, waarin een kristal verwerkt zit dat reageert op temperatuursveranderingen en daardoor verandert van kleur. Wat als je nu een gelijkaardig effect kon creëren op je haar? Dat klinkt bijna als een futuristische uitvinding!

The future is now, want haarspecialist Pravana heeft Vivids Mood Color uitgevonden, waardoor je haarkleur verandert bij temperatuurschommelingen. Het is geen permanente haarkleuring, maar een product dat je al na één keer douchen kunt uitwassen. Geen schade aan je haar dus!

Like magic

De opzet is simpel: je brengt een kleur naar keuze aan op je haar en doorheen de dag verandert het van tint. Warmte maakt de kleur lichter en in een koude omgeving wordt je haar een paar tinten donkerder, zo wordt paars opeens roze en limoengroen zal overgaan tot geel, maar perzik en grijs worden onzichtbaar door warmte.

Vivids Mood Color – Haarkleurverandering door temperatuur

Boek online uw afspraak!

Klik hier!